Vakcinacija zaposlenih u Javnim preduzećima. Vakcinisani i medijski radnici (VIDEO)

Od strane Ozon
0 komentar

Nastavlja se vakcinacija građana protiv koronavirusa, danas je vakcinisano 320 građana Sputnjik V vakcinom. Vakcinacija je izvršena na pet punktova hale “Pinki, i u 4 i 5 zdravstvenoj ambulanti. 

Danas se vršila i revakcinacija. Ukupno oko 600 građana je primolo prvu vakcinu i revakcinu.

Na privremenim punktovima, u hali “Pinki”,  danas su vakciniisani pored ostalih građana, radnika u javnim preduzećima  i medijski radnici, novinari, a vakcinu protiv kovida-19 primili su i zaposleni iz Ozon Media, Sremskim novinama, Sremskomitrovačkog portala i Sremske televizije, koji su ranije dobili poziv za vakcinaciju. U upotrebi na puktovima su sve tri vakcine, Sinofarm kineska, Fajzer i Sputnjik V. 

Novinari iz različitih redakcija saglasni su – uz vakcinu će lakše izveštavati tokom pandemije.

Većina novinara i medijskih radnika kaže da nije imala dilemu kojom vakcinom da se vakcinišu. Bitno da se nijedna nije pokazala kao štetna, to je dostignuće savremene medicine, koju god da primimo dobra je, rekle su nam kolege koje smo zatekli na u hali “Pinki”.

Mislim da je važno odlučiti se za vakcinu jer je naš posao rizičan, stalno se krećemo među ljudima, naglašava novinar Sremskih novina, Nemanja Milošević.

Volonteri Kancelarije za mlade su i danas, nakon što su se angažovali za rad tokom vakcinacije zdravstvenih radnika iz R.Srpske koji  i dalje su ostali na pultovima gde popunjavaju sve potrebne obrasce i sertifikate, a kako kažu to im nije teško.

Tu smo od osam do 14.00 časova,  ima posla ali nije nam teško, tri dana smo svi tu i ako bude potrebe ostajemo, samo da sve ide brže i kako treba, rekao je za Ozon, Sreten Miražić.

Možda Vam se svidi i