Uspešni Mitrovčani. Dr Vladimir Bančević dobitnik priznanja na Svetskom kongresu urologa

Od strane Ozon
0 komentar

Specijalista urologije Vojnomedicinske akademije profesor dr Vladimir Bančević, rodom iz Mačvanske Mitrovice, dobitnik je priznanja za najbolju poster prezentaciju na 41. Svetskom kongresu urologa održanom od 10. do 14. novembra 2021. godine u Dubaiju.

Foto Vojnomedicinska akademija

Specijalista urologije Vojnomedicinske akademije profesor dr Vladimir Bančević dobitnik je priznanja za najbolju poster prezentaciju na 41. svetskom kongresu urologa održanom od 10. do 14. novembra 2021. godine u Dubaiju.

Vladimir Bančević Foto Facebook


Profesor Bančević predstavio je rezultate višegodišnjeg timskog rada urologa, vaskularnih hirurga, kardiohirurga i anesteziologa VMA na polju lečenja najkompleksnijih pacijenata sa tumorom bubrega i malignim tumorskim trombom u donjoj šupljoj veni.
Кongres je održan istovremeno sa 10. međunarodnom urološkom konferencijom Udruženja urologa Emirata, a pored ličnog prisustva svi zainteresovani mogli su da učestvuju i putem prenosa događaja na internetu. Na ovaj način razmeni najnovijih dostignuća o dijagnostici i lečenju oboljenja urogenitalnog trakta, o tretmanima karcinoma uključujući imunoterapiju, o minimalnoinvazivnim hirurškim tehnikama i svim drugim aktuelnostima iz struke, prisustvovalo je oko 5000 stručnjaka iz celog sveta.

Možda Vam se svidi i