Upaljen PLAMEN Sportskih igara mladih. Neka igre počnu!

Od strane Ozon
0 komentar

Sremska Mitrovica – Osmu godinu za redom, danas je u Sremskoj Mitrovici zvanično otvorena manifestacija pod nazivom Sportske igre mladih.

U oviru Igra nadmeće se u šest disciplina i to u malom fudbalu, tenisu, stonom tenisu, 3×3 basketu, igri između dve vatre i trkama na 60 metara.

Svečano otvaranje Sportskih igara mladih upriličeno je danas na Trgu Ćire Milekića, paljenjem Olimpijske vatre.

O ovoj manifestaciji govorio je načelnik za sport i kulturu Vasilj Ševo.  “Sportske igre mladih su trebale da se održe 2. aprila u Sremskoj Mitrovici, ali zbog epidemiološke situacije, one su odložene, i evo održavaju se od danas 27. maja. Moram da naglasim, da smo u Gradu vakcinisali 50% stanovništva i sada možemo organizovati ovako veliku manifestaciju, sa ovako velikim brojem učesnika, rekao je Ševo

Ševo ze zahvalio i organizatorima Sportskih igara mladih, jer ova manifestacija osam godina traje u gradu na Savi.

Daliborka Delibašić, PR menadžer  Dunav osiguranje, Sportskih igara mladih  ističe da je Sremska Mitrovica uvek dobar domaćin i da se u grad dolazi rado, jer se zna da su deca Sremske Mitrovice prethodnih godina bili učesnici Sportskih igara mladih i bili na medjunarodnim završnicama i pokazali su ono što se ovde i očekivalo, da budu na dobri na sportskim terenima ali da se i dobro druže. “Deca iz Sremske Mitrovice inače postižu sjajne sportske rezultate, odavde su i olimpijci, čekamo u Tokiju, i nadamo se da će upravo ova deca biti možda jednom olimpijci a mi ćemo reći, eto to su naši SIM-ovci”, rekla je Daliborka Delibašić.

Nemanja Crnić, sekretar sporskog Saveza grada i sportski direktor Sportskih igara mladih, na samom otvaranju, zahvalio se Mariji Mihajlović, predsednici Dunav osiguranje, Sportskih igara mladih, i svima koji su u organizaciji ove manifestacije u Srbiji. 

Vasilj Ševo, načelnik za kulturu i sport grada Sremska Mitrovica, svečano je zahvalio svim učesnicima Sportskih igara mladih i svečano otvorio sportsku manifestaciju u Sremskoj Mitrovici.

Možda Vam se svidi i