Sremska Mitrovica – U toku su radovi na rekonstrukciji puta izmedju sela Grgurevci i Mandjelos.

Radovi su započeli prošle nedelje, biće rekonstruisano 4,7 kilometara puta a vrednost ove investicije je 64 miliona dinara.

Ovaj put je poznat po bujičnim vodama a postavljanjem ivičnjaka, taj problem će se rešiti.

Radove je posetio načelnik Gradske uprave za opšte i zajedničke poslove Miroslav Jokić, koji je tom prilikom rekao da su ovi radovi finansirani od strane javnog preduzeća “Putevi Srbije” i dodao da je ovo još jedan pokazatelj stalnih ulaganja u infrastrukturu Grada Sremska Mitrovica, i pokazatelj saradnje sa Pokrajinskim i Republičkim organima, pre svega zahvaljujući potpredsedniku Vlade, Branislavu Nedimoviću koji konstantno vrši pritisak na ulaganja, u ovom trenutku u seosku infrastrukturu.
Jokić je naglasio, da je u vreme pandemije u putnu infrastrukturu uloženo 250 miliona dinara.

Krstić Duško, predsednik Mesne zajednice Grgurevci, rekao je da je značaj ovog puta taj što povezuje dva sela i da se meštani raduju ovom putu.

“Zahvalni smo Vladi Republike Srbije i Gradu koji ulažu velike napore za poboljšanje života meštana. Na ovom putu je bilo mnogo problema, kada nastanu kiše stvarale su se velike bare i lokve, pogotovo kada se snegovi tope, prolaska nije bilo ali ovim novim putem taj problem će biti rešen.”

Možda Vam se svidi i