U toku Javni poziv za kupovinu stanova u okviru Regionalnog programa stambenog zbrinjavanja

Od strane Ozon
0 komentar

Jedinica za upravljanje projektima u javnom sektoru d.o.o. Beograd objavila je javni poziv za dostavljanje ponuda za kupovinu stanova u javnu svojinu na području 13 opština na teritoriji Srbije. Kupovina stanova je deo Regionalnog stambenog programa, dok su stanovi namenjeni izbegličkim porodicama iz Bosne i Hercegovine i Hrvatske, koje do danas nisu rešile svoje stambeno pitanje.

Javni pozivi su objavljeni na internet strani Jedinice za upravljanje projektima u javnom sektoru d.o.o. Beograd (www.piu.rs), Republičke direkcije za imovinu Republike Srbije (www.rdi.gov.rs), Komesarijata za izbeglice i migracije Republike Srbije (www.kirs.gov.rs) i internet stranicama opštine/grada i jedinica lokalne samouprave koje se graniče sa navedenim jedinicama lokalne samouprave.

Javni poziv za Sremsku Mitrovicu OVDE

Javni pozivi su u toku a rok za dostavljanje ponuda za kupovinu stanova za sve opštine je do 16. avgusta 2021. godine. 
Pravo učešća imaju sva pravna i fizička lica koja ispunjavaju uslove iz Javnog poziva.

Stanovi se kupuju na tržištu kroz postupak dostavljanja pismenih ponuda i izbora najpovoljnijih ponuđača i to u Somboru, Šapcu, Šidu, Odžacima, Boru, Bačkoj Palanci, Zrenjaninu, Кikindi, Požarevcu, Sremskoj Mitrovici, Sremskim Кarlovcima, Staroj Pazovi i Novom Sadu. 

You may also like