U novogodišnjoj noći gradonačelnica obišla dežurne službe

Od strane Ozon
0 komentar

Gradonačelnica Svetlana Milovanović, zamenik gradonačelnice Petar Samardžić i predsednik Skupštine opštine Ilija Nedić obišli su večeras lekare, medicinske sestre i sve dežurne u ovoj novogodišnjoj noći, u Hitnoj pomoći, u Kovid centru Opšte bolnice Sremske Mitrovice.

Oni su zaposlenima u ovim ustanovama čestitali Novu godinu uz želju da imaju što manje posla, a da mitrovčani budu što zdraviji.

Večeras su obroke i piće dobili i dežurni u saobraćajnoj policiji, komunalnoj policiji, sektoru za vanredne situacije, vatrogasci … svima koji večeras brinu o gradjanima.

Gradonačelnica je navela da je godina na izmaku donela mnogo problema, ali je i izrazila  uverenje da će 2021. sigurno biti bolja.. “Večeras obilazimo one koji su nam i inače na raspolaganju sedammdana u nedelji, 24 časa dnevno, zdravstveni radnici, medicinsko osoblje, pripadnici policije, sektora za vanredne situacije, gradske inspekcijeske, komunalne službe… Ja želim svima da se zahvalim na ogromnoj požrtvovanosti, i isteajnosti, posebnu zahvalnost bih izrazila medicinskom osoblju koji su u ovoj a i u predhodnoj godini dali svoj maksimum”, rekla je Milovanović.

Adil Elhag je tokom posete naglasio da je i 2021. godina prošla u znaku pandemije, ali da je poslednjih dana opao broj obolelih od virusa COVID19, što, kako je rekao, nije razlog da se opuštamo već da je potrebno da se vakcinišemo, i da pokušamo da živimo bolje u narednoj godini.

Na kraju obilaska u ime lokalne samouprave, Samardžić je sugrađanima poželeo dobro zdravlje, ljubavi, mira, blagostanja i da godinu iza nas pamtimo i lepim uspomenama i po dobrim delima, koje ostavljamo iza nas.

Možda Vam se svidi i