U nedelju ponovo počinje najbolji kviz u gradu

Od strane Ozon
0 komentar

Sremska Mitrovica – U nedelju, 6. juna sa početkom u 19 časova, posle biše od godinu dana,  u BukBaru u Sremskoj Mitrovici održaće se kviz GdeKoKad. 

Poslednji održani kviz bio je jubilarni, 100-ti po redu, i sutra se konačno održava 101 ili 001, kako su ga nazvali organizatori. Prijavilo se 20 ekipa, a kviz se održava u Buk Baru.

Pravila kviza:

Pravo učešća imaju ekipe od po četiti člana, koja će odgovarati na pitanja iz 7 oblasti – opšta kultura, sport, muzika, film, istorija, geografija i književnost. U svakoj oblasti ima 8 pitanja, na koja takmičari odgovore daju na papirićima. Papirići se zatim sakupe i prebroje se tačni odgovori za svaku od ekipa. Pobednik sa najviše poena ukupno, dobija glavnu nagradu.

Specijal: ABCD

“Nastavljamo gde smo stali. samo sa ograničenim brojem ekipa.

U slučaju lošeg vremena pomeramo kviz za sledeću nedelju.

 Svi učesnici su obavezni da imaju maske i da drže propisano odstojanje od ostalih ekipa 🙂

Kroz tamni vilajet teških pitanja će vas kao i do sada voditi nepodkupljivi i nadasve pravedni Kvizomehaničar, vanbračni sin Milke Canić i Laze Goluže.

Prvo pravilo kviza – Jedino je kvizomehaničar uvek u pravu.

Pravo učešća imaju ekipe od po četiti člana, a pitanja su iz 8 oblasti – opšta kultura, muzika, književnost i strip, film, istorija i mitologija, geografija, sport i specijal. U svakoj oblasti ima 8 pitanja, na koja takmičari odgovore daju na papirićima. Papirići se zatim sakupe i prebroje se tačni odgovori za svaku od ekipa. Neka pitanja će nositi dva poena. Naravno takmičari će pre čitanja pitanja biti obavešteni da baš to pitanje nosi dva poena.

Ekipa koja u jednoj oblasti pogodi sva pitanja dobija dodatni poen, odnosno dobija 9 poena.

Pobednik sa najviše poena ukupno, dobija glavnu nagradu!

Zabranjeno je guglanje na telefonima i dobacivanje od strane gostiju koji ne učestvuju u takmičenju. U slučaju da člana tima stisne i mora na određeno mesto, ne sme se vratiti dok njegov tim ne preda odgovor.

Prijave ekipa svakog dana u BukBaru za šankom, do nedelje 06.juna u 12h, odnosno dok ima mesta”.

You may also like

Ostavi komentar