Tužan dan za Sremsku Raču – Ispratili su Radivoja Golubovića na njegov večni put

Radivoje Golubović, danas je sahranjen na groblju u Sremskoj Rači, posle bolesti koja mu je ugasila život u 58. godini života.

Radivoje Golubović je bio predsednik kluba Srem iz Sremske Rače preko 10. godina, ujedno je i obavljao funkciju predsednika Mesne zajednice.

Radivoje Golubović je doprineo u infrastrukturnom uređnju Sremske Rače kao i u opremanju stadiona, gde je i poslednji put kratko pre smrti sa svojim fudbalerima proslavio trofej i ulazak u viši rang takmičenja.

Samo nekoliko dana pre prerane smrti, uspeo je da hrabro bodri svoje fudbalere u daljoj borbi i tokom svog poslednjeg govora, pružio svojim igračima, veliki podstrek za budućnost, ali i pokazao koliko ima ljubavi prema ovom sportu, i prema svom selu. Iako je to za njega očigledno bio tog dana, težak zadatak, Radivoje nije dao da se to primeti.

Sremska Rača je danas plakala za velikim čovekom, ali je on iza sebe ostavio velika dela.

Na njegov poslednji put ispratili su ga mnogi prijatelji, iz mnogih gradova Srema ali i Srbije, meštani, prijatelji porodice, školski drugovi i drugarice njegovih sinova i najuža porodica…

A kako je znao često govoriti i njegova druga porodica, celo selo Sremska Rača.