Teretna vozila na graničnom prelazu Šid čekaju 4 sata

Od strane Ozon
0 komentar

Na graničnom prelazu Šid teretna vozila čekaju četiri sata, dok na Gradini i Batrovcima čekaju dva sata, podaci su Uprave granične policije.

Na ostalim graničnim prelazima nema dužeg zadržavanja za sve kategorije vozila, a Putevi Srbije upozoravaju vozače na radove na pojedinim deonicama zbog kojih je izmenjen režim saobraćaja.

Tako se na autoputu E-70, u delu između petlje Pećinci i petlje Šimanovci, u smeru ka Beogradu, do 25. novembra odvijaju radovi na elastičnoj ogradi u srednjem pojasu, a saobraćaj se odvija voznom trakom.

Na deonici Slovac-Lajkovac do 10. decembra traju radovi na pojačanom održavanju uz naizmenično propuštanje vozila.

Na autoputu E-75, u delu između petlje Jagodina i petlje Pojate do 20. novembra od 9 do 16.30 časova traju istražni radovi za potrebe rehabilitacije puta-merenje defleksija, a saobracjaj se zbog radova odvija u preticajnoj/voznoj saobraćajnoj traci, u zavisnosti od toga u kojoj traci će se odvijati radovi.

Na deonici Golubinci-Stara Pazova, u delu ulice Ćirila i Metodija u Staroj Pazovi do 1. marta 2022. obustavlja se saobraćaj zbog izgradnje nadvožnjaka. Alternativni putni pravac je put Stara Pazova – Inđija i Inđija – Putinci.

Na autoputu E-75, na deonici od graničnog prelaza Horgoš do petlje Horgoš, u smeru od graničnog prelaza Horgoš ka Novom Sadu, do 20. novembra traju radovi na rehabilitaciji kolovozne konstrukcije. U zoni radova saobraćaj je preusmeren iz zaustavne i vozne u preticajnu traku.

Možda Vam se svidi i