Šta donosi petak 13? Odmor, konačno

Od strane Ozon
0 komentar

Ako ste na godišnjem odmoru petak je kao i svaki drugi dan u kojem uživate, a u ako Vam je godišnji “potrošen”, pred Vama je, ako je za utehu, vikend. I to odličan.

Maksimalna dnevna temperatura biće 33 stepena Celzijusa, najavljuju meteorolozi. Minimalna temperatura biće i više nego prijatnih 17°C, znači Sava je za ovaj vikend izbor broj jedan.

Biće pretežno sunčano vreme, a vrućina će se osetiti već od devet sati, kada će biti oko 30 stepeni, koji stepen niže. No, kada završite s poslom i kada i dalje budu maksimalna 33 stepena, postepeno će krenuti da opada temperatura. Večernja temperatura će se spustiti koji stepen ispod 30. podeoka, pa će biti prijatno vreme za boravak napolju.

Najavljenih isključenja za danas, petak 13-ti, bar za Grad Sremska Mitrovica, NEMA.

Ono što i nije sjajno, jeste da 16. avgusta dospeva treća rata za uplatu godišnjeg poreza na imovinu.  Ali to su redovne obaveze, a i nije petak i još 13.

Šta raditi ovog petka 13. u Sremskoj Mitrovici. 

Danas počinje XVII po redu Međunarodni festival folklora „Srem folk fest“ . A znamo da Mitrovčani ovaj festival vole.

Defile učesnika festivala centralnim ulicama grada počinje u 19:00 časova. A sam festival u 20.30 časova.
Sigurni smo da posle večerašnjeg, pa još i sutra nastavak SFF, nećete propustiti 15. avgusta, u nedelju, od 20.30 časova na Žitnom trgu tamburaško veče „Od begeša do prima”.

Možda Vam se svidi i