Sremskomitrovački dvojac u odbojci četvrti na Međunarodnom finalu sportskih igara

Od strane Ozon
0 komentar

Na Međunarodnom prvenstvu Sportskih igara mladih koje je održano u Splitu učestvovao je i tandem Dunja Stanković – Ana Ivković, predvođen trenerom Srđanom Radovanovićem. One su na ovom prvenstvu osvojile četvrto mesto.

Na Međunarodnom finalu 20. Sportskih igara mladih kje su se održale od 16. do 19. avgusta u hrvatskom gradu Splitu sportisti Sremske Mitrovice ostvarili su zapažen uspeh, osvojeno je četvrto mesto, a biti četvrti na takmičenju gde je učestvovalo na stotine najboljih pariva u odbojci na pesku, mislim da je to odličan rezultat, rekao je sekretar Sportskog saveza, Nemanja Crnić. 

  • Prvu utakmicu su pobedile, a drugu su izgubile od ekipe iz Zagreba, koje su i pobednice Međunarodnog sportskog finala, dok su j borbi za treće mesto izgubile od Kuršumlije, dodao je Crnić.

Na Igrama u Splitu učestvovali su pobednici državnih finala iz Srbije, Hrvatske i Bosne i Hercegovine koji su se takmičili u 10 sportova i to: uličnom basketu, odbojci, šahu, tenisu, odbojci na pesku, stonom tenisu, fudbalu, rukometu, atletici i igri “između dve vatre”.

Možda Vam se svidi i