Sremice izgubile od Čelareva

Od strane Ozon
0 komentar

U meču 2. kola Play off-a Vojvodine za pionirke, u utakmici za infarkt posle veoma neizvesne završnice, ŽKK „Srem“ izgubio je od ekipe ŽKK „Čelarevo“ rezultatom 56:61 (8:16, 20:16, 9:10, 19:19).
U derbi utakmici koja je odigrana u hali „Pinki“ pobednik se nije znao do samog kraja. „Sremice“ su nervozno ušle u meč pa su gošće povele sa 8 poena da bi domaće košarkašice uspele da smanje razliku i na odmor odu sa 4 poena zaostatka. Poslednja dva perioda bila su veoma ujednačena, a ekipe su se često smenjivale u vođstvu. „Srem“ je u poslednje dve minute vodio sa dva poena razlike i imao dva slobodna bacanja koja nije iskoristio pa su gošće u poslednjih minut i po sa neverovatnim trojkama preokrenule rezultat i pobedile 61:56.
Najefikasnija igračica u ekipi ŽKK „Srem“ bila je Ladinek Angela sa 21 poenom, Baženova Marija 12p, Debeljački Teodora 9p, Balanac Nikolina 8p, Andrijašević Irina 4p, Kostić Svetlana 2p, Branković Dunja, Kevilj Milica, Simić Đurđica, Todorović Ena, Mirčeta Natalija, Dabić Ana.
Ekipu „Srema“ vodio je trener Milošević Nikola.
Najefikasnija u ekipi „Čelareva“ bila je Bokan A. sa 19 poena.
ŽKK „Srem“ u sledećem kolu gostuje ekipi ŽKK „Vrbas“.

ŽKK „Srem“

Možda Vam se svidi i