Srem-gas: Račun na e- mail

Od strane Ozon
0 komentar

U cilju unapređenja poslovanja, čineći uslugu bržom i lakše dostupnom za korisnike, Javno preduzeće za distribuciju prirodnog gasa „Srem-gas“ Sremska Mitrovica je omogućilo novu uslugu, dostavu e-Računa u digitalnom obliku putem elektronske pošte (mejl), bez posebne nadoknade.

Dostava računa putem elektronske pošte (mejl), se aktivira na zahtev korisnika. Popunjavajući Zahtev za dostavu računa putem elektronske pošte, korisnik se opredeljuje za ovakav način dostave i isti će biti u primeni sve dok se korisnik ne izjasni drugačije. Prelaskom na ovakav vid plaćanja JP „Srem-gas“ Sremska Mitrovica potrošačima neće dostavljati račune na kućnu adresu u papirnom obliku.

U nameri da unaprede svoje poslovanje i iskoriste prednosti savremenih informacionih tehnologija uvedena je ova usluga za korisnike, e-Račun, tj. mogućnost slanja računa na mejl adresu svakom potrošaču koji to bude želeo.

E -Račun je identičan papirnom računu, ali je njegova glavna razlika u načinu dostave. Dakle, potrošač se prema proceduri prijavi za novu uslugu i nakon toga svakog meseca račun prima na svoju mejl adresu koju navede u Zahtevu.

Izborom elektronskog računa umesto računa u papirnoj formi direktno se doprinosi i očuvanju i unapređenju zaštite životne sredine. Prema istraživanjima, da bi se napravila jedna tona papira, potrebno je poseći čak 17 stabala.

Trenutkom slanja računa od strane JP „Srem-gas“ Sremska Mitrovica na navedenu mejl adresu korisnika usluge, račun se smatra ispostavljenim.

Na linku ispod se nalazi obrazac Zahteva za dostavu računa putem elektronske pošte (mejla) / fizička lica.

(PDF)

Možda Vam se svidi i

Reset password

Enter your email address and we will send you a link to change your password.

Get started with your account

to save your favourite homes and more

Sign up with email

Get started with your account

to save your favourite homes and more

By clicking the «SIGN UP» button you agree to the Terms of Use and Privacy Policy
Powered by Estatik