Šiđani negirali krivicu za brutalno prebijanje u Laze Telečkog, podneta i krivična prijava

Od strane Ozon
0 komentar

Pripremno ročište u suđenju osmorici Šiđana, osumnjičenih za prebijanje trojice mladića u Laze Telečkog u februaru, održano je u ponedeljak u Višem sudu.

Foto: Screenshot

Optužnica je podignuta protiv B. D, N. B. i L. M. zbog pokušaja ubistva, a protiv V. S, M. M, D. N, M. M. i B. M. zbog nasilničkog ponašanja.

Osmorica mladića su se izjasnila da ne priznaju krivicu, a glavni pretres je zakazan za mart sledeće godine.

Branilac okrivljenog M. B, advokat Radomir Munižaba, rekao je za Dnevnik da njegov klijent ne priznaje krivično delo koje mu se stavlja na teret i da će na glavnom pretresu to i dokazati. Prema nezvaničnim informacijama, jedan od optuženih je, navodno, pre pripremnog ročišta, podneo krivičnu prijavu protiv dvojice oštećenih Osnovnom javnom tužilaštvu. 

Kako je ranije navelo Više javno tužilaštvo, okrivljenima se na teret stavlja da su 20. februara u Ulici Laze Telečkog, ispred ugostiteljskog objekta Lazin sokak, prebili više ljudi. Teške telesne povrede zadobio je D. M, koga su pokušali da ubiju L. M, B. D. i N. B, dok je B. D. pokušao da liši života D. M, N. Š. i P. M, zadajući im oštrim predmetom ubodne rane u predelima tela u kojima se nalazi više vitalnih organa. 

Izvor Dnevnik

Možda Vam se svidi i