Sećanje na diskoteku “Komarac”

Od strane Ozon
2 komentari

Kada je u pitanju noćni provod, u Sremskoj Mitrovici, kao i u Svetu, njega trenutno nema. 

Sremska Mitrovica  nudi klubove, barove, restorane i manifestacije, koje su trenutno na čekanju, ali i to bi se uskoro moglo promeniti.

Nekada je Sremska Mitrovica, osim za mlade iz grada, bila omiljena i za goste iz okolnih gradova ali i Novog Sada, Beograda itd… dolazilo se da se zabavi baš u Sremsku Mitrovicu.

Bilo je nezabiravnih izlazaka 90-tih godina, gde su se mladi iz raznih gradova Srbije, upoznavali u Sremskoj Mitrovici, zavoleli, kasnije i venčavali. Stvarala su se nezaboravna prijateljstva, koja opstaju i danas ali su tada i počinjale za to vreme i neke uspešne karijere.

U gradu na Savi bilo je mnogo sadržaja, mnogo više mesta za izlazak, kao što su Dom omladine, Kazablanka, diskoteku M i mnogobrojni kafići.

Iako su te 90-te godine bile krizne, tadašna mladost, uprkos tome što nije bilo novca, sećaju se lepih trenutaka koji su obeležili mladost, izlaske, zabavu i provod.

Jedano od tih nezaboravnih mesta za izlaske bio je i “Komarac”, diskoteka koje se mnogi Mitrovčani sećaju po dobrim svirkama, dolazili su mnogi popularni pevači i grupe, izborima za MIS ili revija plesnih grupa.

Neki se “Komarca” sećaju i po tome što su njihove karijere u svetu muzike počele baš u ovoj diskoteci a završavale po celoj Srbiji i njihovi nastupi bili gledani na tada najgledanijoj telebiziji RTS ( i nije bilo mnogo izbora kada su TV stanice u pitanju).

Možda Vam se svidi i

2 komentari

Krompa 28.05.2021. - 9:56 pm

Uz duzno postovanje, drugau i kolegi Bobanu Teci, mnogo bitnih stvari u prilogu nije pomenuto. Licno sam bio svedok nekoliko anegdota i dogadjaja, koje ceo grad povezuje sa KOMARC-om. Mislim da bi to nasim sugradjanima, koji su upoznati sa temom, bilo veoma interesantno. Pozdrav redakciji i Bobanu, naravno!

Krompa 28.05.2021. - 9:58 pm

To ne znaci da bih o tome pricao… javno.

Komentari su zatvoreni.