Regionalna konferencije za mlade poljoprivrednike

Od strane Ozon
0 komentar

Sremska Mitrovica – Regionalna konferencija za mlade poljoprivrednike održana je u Hotelu „Srem” u organizaciji Ministarstva poljoprivrede, šumarstva i vodoprivrede Vlade Republike Srbije.

Konferencija je održana u okviru projekta „Jačanje kapaciteta za usklađivanje sa pravnim tekovinama EU u oblasti poljoprivrede, ruralnog razvoja, bezbednosti hrane, veterinarske i fitosanitarne politike”, koji finansira Evropska unija.

Cilj konferencije je informisanje mladih poljoprivrednika o nacionalnom programu ruralnog razvoja i podsticajima, procesu pregovora Republike Srbije i EU u oblasti poljoprivrede.

Dušica Pavlović direktorica Agencije za ruralni razvoj Grada Sremska Mitrovica pozdravila je prisutne na Regionalnoj konferenciji posvećenoj mladim poljoprivrednicima i rekla: „Mladim poljoprivrednicima ova konferencija je značajna što se upravo ovim putem upoznaju sa svim relevantnim podsticajima koje oni mogu da iskoriste, a sve to ima jako velik značaj iz prostog razloga, zato što naši mladi poljoprivrednici predstavljaju i budućnost naše poljoprivrede”.

Možda Vam se svidi i