Radno vreme: Šta se menja tokom Badnjeg dana i Božića?

Od strane Ozon
0 komentar

Kako je ranije navedeno, od 2. do 6. januara važi radno vreme u skladu sa odlukom Vlade Republike Srbije, dok će Božić većini biti neradan.

Tržni centri mahom na Badnji dan rade skraćeno, od 9 do 18 časova, dok će na dan Božića biti zatvoreni.

Prodavnice Idea, Roda marketi i Mercator hipermarketi takođe će raditi u promenjenom režimu, saopštila je kompanija Mercator – S. Većina prodavnica IDEA, Roda i Mercator će 6. januara raditi skraćeno do 18 sati, a neradni dan za sve prodavnice će biti 7. januar. 

Takođe, kompanija Lidl Srbija će na Badnji dan raditi skraćeno i prodavnice će biti otvorene do 18 časova. Božić će takođe biti neradan. 

Slično će biti i u objektima brenda DM – oni će 6. januara raditi po skraćenom radnom vremenu, dok će dan Božića biti neradan.

JKP “VODOVOD”

Prema Zakonu o državnim i verskim praznicima –  četvrtak, 7. januar 2021. godine je neradni dan.

U JKP Vodovod Sremska Mitrovica će za Božić, 7. januara 2021. godine  biti organizovana neprekidna dežurstva, u cilju nesmetanog funkcionisanja sistema vodosnabdevanja i odvođenja otpadnih voda.

Eventualne probleme i kvarove građani mogu da prijave na broj telefona 626-200 i 626 – 533.

Za Božić radiće dežurna pošta

Za vreme praznika, i na Božić, 7. januara, radiće dežurne Pošte, u Sremskoj Mitrovici, Timočke Divizije (Roda), Sremska Rača, Batrovci, Šid.

7 janura Pošta neće raditi.

JKP „KOMUNALIJE“ TOKOM PRAZNIKA

Sektor Gradska čistoća – radi tokom praznika po ustaljenom rasporedu.

Sektor Higijena grada – radi tokom praznika po ustaljenom rasporedu.

Sektor Pogrebne Usluge – dežurstvo tokom praznika

Srem gas

Javno preduzeće „Srem-gas“ Sremska Mitrovica obaveštava potrošače da u četvrtak, 7. januara 2021. godine, JP „Srem-gas“ Sremska Mitrovica neće raditi, ali je i toga dana potrošačima na usluži Dežurna služba.

Broj telefona Dežurne službe je: 064/ 8894 580

You may also like