Prvenstvo Srbije u višeboju. Atletičari Sirmiuma uspešni i zlatni

Od strane Ozon
0 komentar

Sremska Mitrovica- Proteklog vikenda na atletskom stadionu u Sremskoj Mitrovici pod pokroviteljstvom Srpskog Atletskog Saveza, atletski klub Sirmium je bio domaćin-organizator Prvenstva Srbije u višebojima za starije pionire/ke (U16) i mladje pionire/ke (U14) i još jednom potvrdio kvalitet u organizaciji sportskih manifestacija.

Takmičenje je bilo izuzetno masovno, nastupilo je oko 200 takmičara iz svih klubova širom Srbije, a rezultati su bili više nego dobri.

Atletski klub Sirmium na ovom takmičenju su predstavljali u konkurenciji starijih pionirki Majkić Tijana, u konkurenciji starijih pionira Cikić Strahinja i Krnjević Luka, u konkurenciji mladjih pionirki Turcan Dejana, Krtinić Ana, Stojšić Sofija, Gospovicć Tanja i Mitrović Elena. Svi navedeni takmičari su debitovali u ovoj disciplini, te je veliki uspeh što su uspešno završili svoj prvi višeboj.
Najprijatnije iznenadjenje i potvrdu ogromnog talenta priredio je Djonić Stefan koji je u konkurenciji mladjih pionira pobedio i osvojio zlatnu medalju. Iako mu je ovo bio prvi nastup u viseboju, Stefan je odlicno trčao, skako i bacao, te još jednom potvrdio da je u svojoj generaciji najkompletniji atletičar Srbije i velika nada u budućnosti naše kraljice sportova, napominju treneri Pavlović, Hodoba i Macanovic.

Možda Vam se svidi i