Prve večeri primene kovid propusnica mnogi lokali u Sremskoj Mitrovici zatvoreni od 22 sata

Od strane Ozon
0 komentar

Građani bez potvrde o vakcinaciji, antigenskog ili PCR testa od sinoć u Srbiji moraju da napuste restoran i kafić u 22 sata, a prema najavljenoj odluci Kriznog štaba Republike Srbije počele su provere po kafićima i restoranima. Od ponedeljka 25. oktobra oni koji se u objektima zateknu bez validne potvrde biće kažnjeni. Brojni ugostitelji u Sremskoj Mitrovici sinoć su u 22 zatvorili lokale.

Juče i večeras opomena, a od sutra i kazna ako nevakcinisani i bez potvrde ostanu u klubu ili restoranu posle vremena koje su nadležni označili kao kritično za širenje virusa. Jedan od ugostitelja u Sremskoj Mitrovici kaže da je on, kao i mnoge kolege, sinoć zatvorio kafanu tačno u 22 sata. “Tako je moralo, ne vidim drugi način, trenutno…”.

Neki radnici nemaju sertifikate, a predmet kontrole su prvo zaposleni pa onda se kreće sa gostima. Generalno, u ovom trenutku ne znamo kako će da se sprovode mera i većina je rešila da radi do 22 sata radi, pa ćemo u toku naredne nedelje da vidimo – kaže jedan sremskomitrovički ugostitelj.

Možda Vam se svidi i