Prodaja Pavlovićeve masti skočila za 20 odsto

Od strane Ozon
0 komentar

Virusolog i mikrobiolog Milanko Šekler rekao je da je eksperimentisao sa Ivermektinom i naglasio da je korišćenje Pavlovićeve masti u nosu protiv korone primitivan način razmišljanja.

On je tokom gostovanja na K1 televiziji poručio da je Ivermektin stari lek koji je iskorenio mnoge zarazne bolesti i dugo se upotrebljava kako u veterinarskoj, tako i u humanoj medicini. 

„Ja sam zimos eksperimentisao sa Ivermektinom na grupi životinja, tako što sam ih zarazio virusom korona, koji ne prelazi na ljude. Nisam dobio antivirusno dejstvo, imao sam istu količinu virusa i kod životinja koje su dobijale Ivermektin i kod onih koje nisu. Mnogi ljudi Ivermektin koriste uz dodatnu terapiju i onda ne možete da znate da li je on pomogao ili je u pitanju drugi lek iz terapije“, kazao je Šekler.

On je ovom prilikom izrazio i svoje mišljenje u vezi sa korišćenjem Pavlovićeve masti protiv korona virusa. 

To što je Pavlovićeva mast završila u nosu, mogla je i svinjska, to je primitivan način razmišljanja. Jedini efekat ako omastite nos je da neće moći da vam ulaze lagane leteće stvari“, istakao je i dodao da ga ne čudi što je prodaja Pavlovićeve masti skočila za 20 odsto.

 „Antivakseri nisu samo problem u Srbiji“ 

Šekler je poručio da je antivakserski pokret u Srbiju stigao iz Zapadne Evrope, te i da se u Srbiji sve što je loše, „lako primi“. „

Propagiranje antivakcerskih stavova iz zapadnih zemalja se izuzetno dobro primilo u bivšim socijalističkim evropskim državama. Tim ljudima je ostala percepcija da je ono što država traži sigurno pogrešno, čak i Rusija ima ogroman problem sa vakcinacijom“, istakao je Šekler. On dodaje i da su ispitivanja u Americi pokazala da bi bi oni najradije primili Sputnjik vakcinu, jer više veruju državnim firmama nego privatnim, te poručuje da je siguran da kada bi se u Rusiji dozvolila Fajzer vakcina, „da bi Rusi na nju nagrnuli kao kada se otvorio Mekdonalds“.

AUTOR K1

Možda Vam se svidi i