Predavanje i tribina o bezbednosti dece na internetu

Od strane Ozon
0 komentar

Predavanje i tribina sremskomitrovačkim osnovcima, ali i svima koji brinu o bezbednosti dece, o bezbednoj upotrebi interneta  održaće 8. februara u 10 časova u Gradskoj kući u Sremskoj Mitrovici.

Na predavanju učenicima će se govoriti o bezbednoj upotrebi interneta, a i drugim opasnostima koje prete deci na internetu.

U OŠ “Jovan Jovanović Zmaj” u Sremskoj Mitrovici, učenički parlament i održli su sastanak sa predstavnicima Gradske uprave za obrazovanje grada Sremska Mitrovica. Na sastanku je dogovoreno saradnja povodom obeležavanja Dana bezbednog interneta. 

Sa fondacijom “Tijana Jurić” dogovorena su predavanje za učenike predstavnike Učeničkih parlamenata svih škola  na nivou grada, rekao je Načelnik GU za obrazovanje u Sremskoj Mitrovici Zoran Đurić.

Osnivač Fondacije Tijana Jurić zalaže se da svojim delovanjem poboljša bezbednost dece u Srbiji. Od osnivanja 2015. godine, Fondacija je pokrenula nekoliko edukativnih projekata koje sprovodi tokom cele školske godine širom Srbije, a Tijana klik i Ukradena bezbednost su jedni od njih.

Možda Vam se svidi i