Praznici prošli bez kazni. Izrečeno nekoliko upozorenja

Od strane Ozon
0 komentar

Sremska Mitrovica- Ljubomir Vujičić, načelnik Komunalne policije rekao je danas, tokom konferencije za novinare, da se mere koje su bile na snazi, nastavljaju po odluci repupličkog Kriznog štaba.

“Za neki naredni period dok se ne zakaže nova sednica republičkog Kriznog štaba, ostaju na snazi sve one odluke koje su važile za praznike, podsećanja radi, radno vreme za ugostitelje je do 20 sati. Oni su imali najveći pritisak tokom pandemije. Svi ostali trgovinski objekti rade do 21 čas.” rekao je Vujičić.

Vujičić je naglasio da ugostiteljski objekti bez obzira što su radili u vreme kada su im najmanji prihodi i najmanji broj gostiju, veoma su se trudili da ispoštuju sve mere koje su nadležni organi doneli, tako da smo mi u prethodnim prazničnim danima imali preko 270 inspekcijskih pregleda i imali smo samo nekoliko slučajeva u ugostiteljskim objektima gde smo mogli putem upozorenja da rešimo situaciju koja je uglavnom bila, odnosila se na prekoračenje broja gostiju u nekom ugostiteljskom objektu.

You may also like