Poslednji utorak ove godine pred Mitrovčanima. Dobro jutro!

Od strane Ozon
0 komentar

Ovaj utorak je nekako savršen za spavanje, ali i naporan, treba pripremiti sve za predstojeće praznike.

Dobra vest je što je poslednji u godini. 

A iako oblačno, vreme će biti relativno prijatno, sa temperaturama uglavnom u plusu.

Vreme U Sremskoj Mitrovici danas oblačno i mokro. Duvaće slab, jugoistočni vetar. Najniža temperatura -1 stepen, a najviša 3 stepena Celzijusa

Očekivane biometeorološke prilike mogu izazvati uobičajene tegobe kod većine hronično obolelih i osetlјivih osoba. Moguće meteoropatske reakcije su promenlјivo raspoloženje i glavobolјa. 

Tokom proteklih sedam dana u Mitrovačkoj bolnici rođeno je 26 beba. U periodu od ponedeljka, 20. decembra do ponedeljka, 28. decembra bilo je 26 porođaja. Rođeno je 14 dečaka i 12 devojčica!

Isključenje struje za danas, najavljeno za delove Sremske Mitrovice i Kuzmina. Ako je za utehu, sutra nema najvljenog isključenja.

Nestanci vode nisu najavljeni.

Danas osim kupovine potrebih đakonija za doček ili obilazak prodavnica za „šta obući_“, možete se pripremiti i za akciju Crvenog krsta, koja je najavljena za sutra (sreda) i 04.01.2022.god. (utorak ). Akcije će se održati u prostorijama Crvenog krsta Sremska Mitrovica, ul.Aresenija Čarnojevića 17, u periodu od 08:30-13:00 časova.

Kako bi obradovali vađe mališane, danas možete preuzeti ulaznicu za predstavu za decu – NOVOGODIŠNJA BAJKA, koja je najavljena za četvrtak 30. decembar 2021. u 17:00. Ulaz je besplatan, ali samo uz ulaznicu preuzetu na blagajni Pozorišta, svakog dana od 8 do 14 sati

Možda Vam se svidi i