Početkom godine posebne olakšice za penzionere koji žele da menjaju stolariju

Od strane Ozon
0 komentar

Ministarka rudarstva i energetike Zorana Mihajlović najavila je olakšice za penzionere u okviru projekata za unapređenje energetske efikasnosti.

“Potrudićemo se i naći ćemo način da ljudima koji imaju niska primanja i penzionerima omogućimo da u svim javnim pozivima učestvuju i da polovinu sredstava, koliko plaćaju građani, plate na duži rok“, kazala je Mihajlović.

Ona je ponovila da je energetska efikasnost nacionalni projekat i da je cilj da svi građani u svakom delu Srbije imaju priliku da kroz ovaj projekat smanje potrošnju energije, svoje troškove i ujedno imaju zdravu životnu sredinu.Podsetila je da će javne pozive i za zamenu stolarije i za postavljanje solarnih panela Ministarstvo rudarstva i energetike raspisati početkom godine i da će zajedno sa lokalnim samoupravama obezbediti 50 odsto sredstava.

Pratite nas na našoj FacebookInstagram stranici i Twitter nalogu.

Vreme za novogodišnje čestitke! Čestitajte i Vi na stranici Ozon media! U ovom prazničnom mesecu puni smo dobrih osećaja, želja i poruka. Kako želimo svojim najbližima sve najbolje, tako ne treba da  zaboravimo i naše poslovne partnere, kupce… građane. Nova godina i Božić idealno su vreme da se zahvalimo našim poslovnim partnerima na saradnji, ukazanom poverenju i da im poželimo puno uspeha u radu.

Info redakcija@ozon.rs ili telefonom: 064 659 57 66

Možda Vam se svidi i