Pobeda kuglaša „Srem“ u PRVOJ LIGI SRBIJE VOJVODINA

Od strane Ozon
0 komentar

Novi Sad, 28.11.2021. Nedelja 15h, kuglana Alimenta.

Kuglaški Klub Srem, Sremska Mitrovica, nastupio je u 7.kolu PRVE LIGE SRBIJE VOJVODINA.

 Kuglaši Srema ugostili su ekipu Jadran Golubinci i posle niz poraza tokom sezone upisali drugu pobedu. Veoma važna pobeda kuglaša Srema za nastavak sezone, protiv veoma neugodne ekipe iz Golubinaca, koja je sastavljena od vrlo dobrih igraćća i za koju ove sezone nastupa igrać Dragan Vukelić, koji je prošsle sezone nastupao za Srem.

Sremski derbi se odigrao u Bačkoj u Novom Sadu i po običaju protekao uzbudljivo, obe ekipe su igrale borbeno i tokom celog meca se smenjivale u vodjstvu.

Prvi blok za Srem nastupaju Ružecki i Kovačić, bez taktiziranja Sremci kreću napadački, oba igrača odigravaju nesto slabije, ali borbenožću ne dozvoljavaju protivnicima da naprave veću prednost od 47 oborenih čunjeva.

Drugi blok za Mitrovčane nastupaju Kadar i Lukac koji su bili izuzetno raspoloženi i to što su uspeli da izjednače rezultat , već su i razliku u čunjevima pretvorili u korist Srema. Tako meč kreće u drugim tokom. Dvojica igrača su bila ključna u preokretu. 

Treći blok za kuglaše Srema, Kličarić i Bačević ulaze s minimalnom prednošću u čunjevima za ekipu. Poslednji par treba odlučiti pobednika, vodila se izjednačena borba do samog kraja. Poslednju stazu igrač Andjelko Kličarićc odigrava izvanredno, ruši 179 čunjeva, uzima igrački bod i pravi razliku u čunjevima, tako ekipi donosi pobedu i važna dva boda.

Mitrovački kuglaši Srema odigrali su sjajnu utakmicu, ostvarili veoma dobar ukupan rezultat oborenih čunjeva, istakli se ujednačenim pojedinačnim rezultatima, ujedinjeno, fer i sportski navijali za Srem i zasluženo pobedili.

Možda Vam se svidi i