Pljuskovi i grad neće zaobići nijedan kraj!

Od strane Ozon
0 komentar

Danas promenljivo oblačno sa sunčanim intervalima i nestabilno sa kratkotrajnom kišom i lokalnim pljuskovima sa grmljavinom.

Jači razvoj oblaka se očekuje popodne najpre na jugozapadu i zapadu Srbije, a zatim će se oblaci premeštati ka centralnim i severnim krajevima. Moguće su i lokalne nepogode sa gradom. Samo bi u Timočkoj Krajini moglo ostati sunčano veći deo dana i vrlo toplo. Vetar slab istočnih pravaca ili promenljiv, u zoni pljuskova na kratko pojačan. Pritisak ispod normale. Minimalna temperatura od 16°C do 20°C, a maksimalna od 26°C u Užicu do 33°C u Negotinu i Pirotu.

U Sremskoj Mitrovici popodne razvoj oblaka koji će usloviti lokalne pljuskove sa grmljavinom. Kratkotrajna kiša nije isključena ni u toku prepodneva. Vetar slab istočnih pravaca ili promenljiv. Pritisak ispod normale. Minimalna temperatura 18°C, a maksimalna do 24°C.

U nedelju promenljivo oblačno sa sunčanim intervalima i nestabilno sa kratkotrajnom kišom i lokalnim pljuskovima sa grmljavinom, uglavnom popodne. Moguće su i lokalne nepogode sa gradom. Vetar slab severozapadni ili promenljiv. Pritisak ispod normale.

Početkom iduće sedmice se nastavlja se nestabilno vreme sa sunčanim intervalima i povremenom kišom i lokalnim pljuskovima sa grmljavinom. Moguće su i lokalne nepogode praćene gradom.

You may also like