Otvara se restoran na Savi!

Od strane Ozon
0 komentar

Prvi put u Sremskoj Mitrovici će biti otvoren restoran koji će odgovarati potrebama ljudi, koji su uskraćeni za obrok u restoranu tokom krize.

Restoran se otvara večeras i imaće za početak deset stolova, koji gledaju na reku.

Otvaranje je zakazano za 20 časova, danas 1. aprila. Od sutra radno vreme restorana biće 00/24.

Kako saznajemo, grad će biti bogatiji za još jedan restoran. Restoran će se zvati „Uvek otvoreni – glad ne pita za cenu“, i biće otvoren na samom keju. 

Ali, šta ovaj restoran čini drugačijim od ostalih?

Za samo dva dana preko 20 hiljada mitrovčana potpisali su peticiju za otvaranje bar jednog restorana. Peticija pod nazivom “Ne mogu više da kuvam S.O.S za žene” doprla je do direkcije za gradnju i dozvola je stigla istog dana.

Mušterije će ostavljati koliko mogu da izdvoje tog dana u specijalno napravljenoj posudi. Međutim, vlasnici restorana dozvoliće onim posetiocima koji tog dana i nisu pri novcu, da, ako ima mesta u bašti ili restoranu, mogu da odsede 20-tak minuta i uživaju u pogledu na reku. 

Pitali smo ostale vlasnike restorana i oni su oduševljeni idejom. “ Važno je da bar jedan restoran radi, da ima gde da se pojede domaća hrana”, kažu oni.

Na žalost dostava hrane na kućnu adresu neće biti moguća. Ovaj restoran hranu će kuvati samo za goste koji su u restoranu.

Izvor: prvoaorilskasala

Možda Vam se svidi i