Osnivač Dnevnjaka na Tik Toku prenosi dramu ispred stana VIDEO

Od strane Ozon
0 komentar

Prema navodima domaćih medija, poznati novosadski jutjuber zapretio da će skočiti sa terase, zbog čega je zatvorena ulica Cara Dušana u ovom gradu. Prema navodima medija, u pitanju je Daniel Đukić.
Tridesetšestogodišnji muškarac koji se zaključao u stanu na drugom spratu zgrade u Ulici cara Dušana i preti da će se ubiti, objavio je video na platformi Tiktok, gde svoje pratioce izveštava o svemu što se dešava u stanu. U pitanju je Daniel Đukić Duluvra, osnivač Dnevnjaka.

TIK TOK

On navodno snima sve što se dešava, a snimao je i kako mu policija kuca na vrata. Istovremeno, dobacuje vatrogascima s terase, peva i poručuje im „što stoje tu kad neće biti vatre, ni požara“.

„Što ste došli, gospodine milicajac? A kako ja da znam da ste vi milicajac?“, čuje se na snimku poznatog novosadskog jutjubera ispod čije terase od jutros traje nezabeležena drama zbog koje je zatvorena ulica Cara Dušana u Novom Sadu jer se ispod nje nalaze sve hitne službe – hitna, policija i vatrogasci.

Podsetimo, sve je počelo u prepodnevnim satima kada je po pozivu njegove majke policija došla pred njegovu zgradu jer je žena prijavila da njen sin preti da će ubiti sebe i svakog ko mu priđe.

On se zabarikadirao u svom stanu koji ima blindirana vrata pa policija ne može da uđe i okonča ovo što se već satima događa. Na licu mesta su i pregovarači MUP, prenose mediji.

Možda Vam se svidi i