Očišćen sneg sa javnih površina

Od strane Ozon
0 komentar

Sremska Mitrovica – Na čišćenju snega sa javnih površina od petka su angažovani radnici  „Sirmiumputa“ .

Prema rečima direktora ovog sremskomitrovačkog preduzeća Miroslava Keser, pripreme su počele na vreme, startovali smo   u petak veče, temperatura je pala ispod nule, pa je bilo važno da se uradi posipanje soli po putevima.  Od petka pisipamo grad i puteve prema selima. 

– Ekipe „Sirmiumputa“ na terenu su od petka u popodnevnim časova i bez odmora rade na uklanjanju snega sa saobraćajnica.

  • Juče smo ceo dan imali intervencije, soljeni su svi bitni putevi za Grad i odradili smo sve kako treba. So ima svoj efekat, sneg prestaje da pada, putevi su prohodni, zimska služba radi svoje. Zadovoljan sam, ove godine imamo dosta mehanizacije. “” Sirmiumput” raspolaže sa četiri skipa, četiri kamiona sa četiri noža. 
  • Nije bilo nekih intervencija, u nedelju uveče čistitili smo ulice drugog prioreteta. Gradjani u ovom prvom naletu, nisu  trpeli, , sve je odradjeno kako treba. Prvo su čišćeni putevi prvog prioriteta, zatim drugog i trećeg. Dežurstvo je 24 časa, zahvalan sam radnicima koji se pridržavaju epidemioloških mera. Svega imamo dovoljno i sneg nas nije iznenadio.

PREDUZEĆE ZA ODRŽAVANJE ULICA I PUTEVA SIRMIJUM PUT D.O, pripremljeno je i za večerašnji najavljeni sneg.
Ovo preduzeće se brine o putevima u Gradu i u seoskim sredima. Kada su u pitanju, parking servisi i trotoari, o njima brine JKP “Komunalije”

Možda Vam se svidi i