Nove zlatne medalje za studio modernog i klasičnog baleta “Olena”

Od strane Ozon
0 komentar

Prva Nacionalna Olimpijada muzike i igre održana je u Beogradu 23.maja u organizaciji Balkanske Alijanse i predvodjena predsednicom za Balkan Evgenijom Vedo.

Na festivalu je učestvovalo preko 600 takmičara iz dvadesetak baletskih studia. Studio modernog i klasičnog baleta ,,Olena“ iz Sremske Mitrovice predstavio se u 4 kategorije: moderan balet kids premier koreografija,,Zvončice“ zauzela je prvo mesto i 48 poena od maksimalnih 50 poena,koreografiju su izvele

Milijana Kević,,Teodora Radosavljević,Elena Janković ,Teodora Radosavljević,Sofija Matić,Sofija Matanić,Andrea Ratić,Nela Milisavić,Danijela Jovanović,Nevena Jovanović,Milica Stevanić,Una Kolundžić i Alisa Eraković.

Eleonora Jokić Runtić solo moderan koreografija ,,Green river“ prvo mesto ,Debitanti Jovana Komadinović i prvi put solo na sceni sa koreografijom ,,Ashes“ prvo mesto jazz modern,

Danijel Strniša takodje debitant i prvo mesto sa koreografijom ,,Wild“.

Uspeh su takodje ostvarili učenici Plesnog kluba ,,Studio Olena” iz Bijeljine ukupno sa osvojenih 6 prvih mesta. Koreograf Svetlana Olena Rimac je tim rezultatom ostvarila ukupno 10 prvih mesta.

Možda Vam se svidi i