NESREĆA KOD RUME: Poginuli radnik iza sebe ostavio troje dece

Od strane Ozon
0 komentar

U mestu Dobrinci kod Rume, juče oko 13 časova, u krugu zanatske radnje „Južni mont“, tokom zavarivanja na traktoru došlo je do pucanja pneumatika. Jedan radnik je poginuo na licu mesta, dok je drugi pretrpeo teške povrede.

Muškarac koji je smrtno stradao dok je s kolegom zavarivao deo traktora u zanatskoj radionici u selu Dobrinci kod Rume, je Z. M. (44), otac troje dece.

U teškoj nesreći do koje je došlo kada je eksplodirala guma na traktoru, mlađi radnik (32) pretrpeo je teške povrede i lekari mu se bore za život, dok je njihov treći kolega prošao bez povreda, piše portal „Kurir„.

„Zoran je sa još dvojicom kolega bio na poslu, inače u zanatskoj radnji „Južni mont“, gde su varili neki veliki traktor. U jednom trenutku čuli smo jak prasak i eksploziju i odmah smo istrčali da vidimo šta se dešava“, kaže žitelj ovog sela i dodaje:

Videli smo da Zoran leži u lokvi krvi, dok njegov kolega sedi blizu njega. On je imao vidljive povrede na licu, rukama i nogama, ali je sve vreme bio svestan.“

Komšije kažu za Kurir da je Z. M. preminuo na mestu.

„Pozvali smo odmah Hitnu pomoć i policiju i oni su brzo došli, ali nažalost nije mu bilo spasa. U trenutku nesreće u firmi je bilo tri radnika, dok vlasnik radnje nije bio sa njima“, kažu meštani sela nadomak Rume:

Velika tragedija! Zoran je radio u firmi oko dve godine, a iza sebe je ostavio suprugu i troje dece.“

Nadležni organi su završili sa uviđajem, a istraga će dalje utvrditi kako je došlo do ove tragične nesreće.

Možda Vam se svidi i