Nataša Kesić je petnaest hiljaditi vakcinisan građanin Sremske Mitrovice

Od strane Ozon
0 komentar

Zamenik gradonačelnice, Petar Samardžić, obišao je dom Nataše Kesić, iz Sremske Mitrovice, našu sugrađanku koja je 15 hiljaditi vakcinisani građanin Opštine Sremske Mitrovice.

 

 

 

 

 

 

 

“Danas smo posetili gospodju Natašu Kesić iz Sremske Mitrovice koja je naša 15.000 vakcinisana sugradjanka. Ovom prilikom bih želeo da se zahvalim i njoj i svim Mitrovčanima koji su se do sada vakcinisali. Masovna imunizacija krenula je 9. marta i upravo tog dana je gospodja Kesić primila vakcinu kineskog proizvodjača Sinofarm. Do današnjeg dana u Sremskoj Mitrovici vakcinisano je blizu 20.000 stanovnika što predstavlja nekih 25% populacije, tu se naravno ne zaustavljamo ali se nalazimo na jednom odličnom putu u formiranju kolektivnog imuniteta. Masovna imunizacija predstavlja veći obuhvat vakcinisanja populacije, to nije presudan faktor, bitno je veći procenat populacije vakcinisati u što kraćem periodu jer što je veći protok vremena veće su i šanse da se virus izmeni i teže ga je kontrolisati. Pozvao bih sve naše sugradjane da se što pre vakcinišu da iskoriste prednosti i mogućnosti masovne imunizacije.” rekao je zamenik gradonačelnice Petar Samardžić.

 

“Vakcinisana sam Sinofarm kineskom vakcinom, prezadovoljna sam, nisam imala apsolutno nikakve reakcije, zahvaljujem se našem gradu što je savršeno organizovao vakcinaciju, što je zapravo svima dostupna i jako sam zahvalna na brzini, organizaciji i svemu ostalom. Zahvaljujem se poseti i poklonu koji sam dobila. Poručujem sugradjanima da vode računa o sebi i zdravlju svojih najbližih, da poštuju sve mere, da budu disciplinovani” rekla je Nataša Kesić.

 

Paket koji je dobila 15.000 vakcinisana sugradjanka, sadrži: vitamine, minerale, bezkontaktni toplomer i aparat za merenje pritiska kao i vaučer u laboratoriji.

 

You may also like