Naše Najbolje iz Univerexport-a

Od strane Ozon
0 komentar

Brendovi najvećeg domaćeg trgovinskog lanca, Univerexport-a, „Organa“ i „Domaćinstvo Vučurević“ od sadasu deo velike kuće „Čuvarkuća“ postavši na taj način značajan dodatak onog najboljeg što zajedno možemo da ponudimo potrošačima. 

Žig „Čuvarkuća“ nosi 17 proizvoda koje Univerexport lično proizvodi. Brend „Organa“ ponos je naše lične proizvodnje. Organski proizvodi sa naše zemlje u Liparu, brašno i ulje, najbolje su od onog što nam je priroda dala. Ovi proizvodi zaslužili su taj epitet jer nisu tretirani hemikalijama, nosioci su sertifikata organskih proizvoda, a čitav proizvodniproces – od sejanja semena do plasmana na police – u potpunosti je kontrolisan i iza kvaliteta stoji sama kompanija Univerexport. „Domaćinstvo Vučurević“, pršut i vino, nastali su iz iste želje da se kupcima ponude proizvodi vrhunskog kvaliteta iz sopstvenih proizvodnih pogona. Preduslov za dobar pršut je kvalitetna sirovina koja stiže sa Univerexport-ove farme AD Bačka, 100% domaće, nikad uvezeno, niti zamrznuto meso i napravljeno isključivo od domaćih svinja. Posebne odlike pršuta leže u činjenici da je process zrenja nasamom vazduhu, a ne dimu, a celokupan process proizvodnjeupotpunjen je savremenom opremom koja čini savršen spojkombinacije tradicionalne italijanske tehnologije i domaćegumeća odgajanja svinja na sopstvenoj farmi i proizvodnje. Vinograd iz koga stižu Oranž I Hamburg vino je napravljen naistim osnovama kao I organski proizvodi I pršut. Vina imajuslast dobijenu isključivo od sunca, a vinograd se ne tretira pesticidima, već isključivo organskim preparatima.

Stvorivši sopstvene brendove, iza čijeg imena i kvaliteta u potpunosti stoji kompanija koja na tržištu posluje punih 30 godina i čija je namera i želja da u potpunosti ulaže u društvo i zemlju odakle je i sama potekla, Univerexport je napravio korak dalje u plasmanu domaćeg. Koliko je razvoj domaćeg bitan potvrđuje i projekat „Stvarano u Srbiji“ čiji su važan deo i nove čuvarkuće iz Univerexport-a. 

Možda Vam se svidi i