Besplatna škola odbojke za dečake uzrasta do 14 godina na teritoriji grada Sremske Mitrovice

U prostorijama Odbojkaškog saveza Srbije 29. januara potpisano je još 12 ugovora za organizaciju besplatnih škola odbojke u okviru projekta „Odbojka zove – moj prvi smeč“ za dečake uzrasta do 14 godina.
Zoran Gajić, predsednik OSS, Ivan Knežević, generalni sekretar OSS i Dejan Bojović, direktor seniorskih reprezentacija Srbije, razgovarali su sa Zoranom Kovačićem iz Sremske Mitrovice i ostalim predstavnicima gradova sa kojima su potpisani ugovori, Jelenom Bojović iz Niša,, Milošem Stojićevićem iz Petrovca na Mlavi, Milošem Popovićem iz Apatina, Lazarom Jovićem iz Kruševca, Peđom Radakovićevm iz Prigrevice, Miodragom Đurićem iz Temerina, Vladom Petkovićem iz Kraljeva, Goranom Perovićem iz Niša, Slavišom Milosavljevićem iz Kuršumlije, Srećkom Krstojevićem iz Raške i Predragom Boškovićem iz Smedereva, sa kojima su potpisani ugovori.

Projekat „Odbojka zove – moj prvi smeč“ sprovodi OSS, uz podršku Regionalnih odbojkaških saveza, UOKPL, UOKRL, UOSS i UOTS, a planirana je realizacija na celoj teritoriji Republike Srbije.

Kako je izjavio Zoran Kovačić besplatna škola odbojke će se organizovati u školama u Sremskoj Mitrovici za dečake uzrasta ispod četrnaest godina što će kako je istakao značajno doprineti popularizaciji ovog sporta među dečacima.

Poslednjih godina na teritoriji Srbije i pored velikih uspeha reprezentacije značajno je opao broj muških odbojkaških klubova i školi odbojke ali se veruje da će ovaj projekat Odbojkaškog saveza Srbije u značajnoj meri preokrenuti situaciju

Možda Vam se svidi i