Mladi mitrovački kajakaši odlični u Zvorniku!

Od strane Ozon
0 komentar

Na Zvorničkom jezeru danas je otvoreno 11. Međunarodno takmičenje “Sprint stazama” u kajaku i kanuu na mirnim vodama “Zvornik 21”, na kome je učestvovalo 12 ekipa sa oko 160 takmičara iz BiH, Srbije i Slovenije.

Kajakaši i kanuisti danas su se takmičili u kategorijama – škola kajaka, mlađih kadeta, kadeta, juniora i seniora u muškoj i ženskoj konkurenciji na stazama dužine 200 i 500 metara.

Iz Sremske Mitrovice, Jovan Radmanović je zauzeo drugo mesto na stazi dužine 500 metara, dok je Strahinja Filipović bio četvrti u trci K1, za mladje juniore na 500 metara. Jovan i Strahinja su u trci dvosed na 200 i 500 metara osvojili drugo mesto. Oni su osvojili tri srebrne medalje!

Na takmičenju su učestvovali kajak i kanuu ekipe “Zaveslaj” i “Haris Suljić” iz Brčkog, “Trebišnjica” iz Trebinja, “Sava” iz Gradiške, “Maglaj” iz Maglaja, “Žepče 550” iz Žepča, “Premium” iz Broda, “Val” iz Sremske Mitrovice, “Kajak kanu” iz Beograda, “Filip Višnjić” iz Višnjićeva, “Orka Ankaran” iz Kopra i domaćin “Drina” iz Zvornika.

Takmičenje je otvorio gradonačelnik grada Zvornik, Zoran Stevanović, poželivši takmičarima da se sportski nadmeću i da neko od ove takmičarske mladosti bude učesnik nekih narednih olimpijskih igara.

Možda Vam se svidi i