Madžić: Radno vreme ostaje do 22. Ugostitelji samo bašte

Od strane Ozon
0 komentar

Na današnjoj sednici Kriznog štaba potvrđeno je da se učenici viših razreda osnovnih škola i srednjoškolci vraćaju u klupe. 

 Ugostitelji, na osnovu mera koje su ranije donete, mogu pružati svoje usluge u baštama, na otvorenom, uz primenu svih protivepidemijskih mera. 

“S obzirom da Republički krizni štab nije doneo nove mere, na snazi ostaje zaključak koji je donesen na sednici 5. aprila, što znači da ugostiteljski zanatski objekti mogu raditi do 22 sata, s tim da ugostiteljki objekti ne mogu raditi osim onih ugostiteljskih objekata koji imaju otvoreni deo objekta- letnju baštu a za koju umaju dozvolu za zauzeće izdatu od strane nadležnog organa jedinice lokalne samouprave.”, rekao je komunalni inspektor Miloš Madžić.

Na teritoriji grada Sremska Mitrovica, iako se nalaze u nezavidnom položaju, ugostitelji su spremni na saradnju, veliki broj zahteva za rad bašti je podneto, a oni koji nisu predali zahtev, su u toku ishidovanja dokumentacije za postavljanje letnjih bašti, a mi maksimalno izlazimo svima u susret, dodao je Madžić.

You may also like