Kupači spremni. I spasioci spremni! VIDEO

Od strane Ozon
0 komentar

Gradska plaža u Sremskoj Mitrovici sa već postojećom infrastrukturom, svakako je sinonim za Sremsku Mitrovicu i privlači veliki broj gostiju, naročito tokom vikenda, a ove godine osim novih pratećih sadržaja, novina je povećan nivo bezbednosti kupača,  o čemu će brinuti spasioci koji dežuraju tokom dana na vidno obeleženim mestima, te motre na kupače, ali možete im se obratiti i za druge vrste prve pomoći.

Spasioci na vodi, Nintel Sremska Mitrovica, uoči početka kupališne sezone, na gradskom plaži u Sremskoj Mitrovici održali su obuku. 
Spasioci su dodatno pred početak vikenda i očekivane gužve na gradskoj plaži, uradili su obuku prve pomoći, obuku spasavanja davljenika…

“2021 godina, nova sezona na gradskoj plaži Sremska Mitrovica i nova spasilačka služba. Sa nama imamo svu potrebnu opremu za spašavanje ljudskih života, imamo čamce, surf daske, bove, tube kao i spasilačke vrećice.
Realizovali prvu vežbu i prvi trening cele spasilačke službe “Nintel”. Sa nama su doktori hitne pomoći koji svoja praktična znanja sa našim teoretskim delom pospešuju našu reanimaciju i oživljavanja ljudi kao najbitniji momenat našeg posla, spašavanje ljudskog života.” rekao je Đorđe Nedeljković.

Možda Vam se svidi i