Konkurs: finansiranje sistema za navodnjavanje, pčelarstvo i stručne aktivnosti u oblasti poljoprivrede i ruralnog razvoja

Od strane Ozon
0 komentar

Pokrajinski sekretarijat za poljoprivredu raspisao je tri konkursa namenjena poljoprivrednicima.
Konkurs o dodeli sredstava za subvencionisanje kamate na kredite Razvojnog Fonda Vojvodine za nabavku nove opreme i sistema za navodnjavanje iz kanalske mreže 
Sredstva se opredeljuju za subvencionisanje kamate korisnika kredita Fonda, odobrenih za nabavkunove opreme i sistema za navodnjavanje iz kanalske mreže. 
Za realizaciju aktivnosti predviđeno je ukupno 2.000.000 dinara. Bespovratna sredstva za podršku kreditnim sredstvima po ovom konkursu utvrđuju se u iznosu do 100% visine ugovorene kamate po kreditu registrovanog gazdinstva.
Minimalni iznos podrške po jednoj prijavi iznosi od 50.000 dinara, a maksimalni iznos podrške iznosi do 1.000.000 dinara.
Pogledajte OVDE.
Konkurs za dodelu sredstava za sufinansiranje investicija u pčelarstvo na teritoriji Autonomne Pokrajine Vojvodine u 2021. godini
Predmet Konkursa jeste dodela bespovratnih sredstava za nabavku novih pčelinjih društava.
Za realizaciju Konkursa za dodelu sredstava za sufinansiranje investicija u pčelarstvo na teritoriji AP Vojvodine u 2021. godini predviđen je ukupan iznos do 25.000.000 dinara.
Bespovratna sredstva za podršku investicija po ovom konkursu utvrđuju se u iznosu do 50% od ukupno prihvatljivih troškova investicije. 
Maksimalan iznos bespovratnih sredstava po jednoj prijavi ne može biti veći od 300.000 dinara, odnosno 330.000 dinara. Minimalan iznos bespovratnih sredstava po jednoj prijavi iznosi 50.000 dinara. 
Pogledajte više OVDE.
Konkurs za dodelu sredstava za održavnje naučno stručnih aktivnosti u oblasti poljoprivrede i ruralnog razvoja u 2021 godini na teritoriji AP Vojvodine
Predmet konkursa jeste dodela bespovratnih finansijskih sredstava za održavanje naučno stručnih aktivnosti u oblasti poljoprivrede i ruralnog razvoja u 2021. godini na teritoriji AP Vojvodine.
Bespovratna finansijska sredstva koja se dodeljuju po ovom Konkursu iznose ukupno do 5.000.000 dinara.
Maksimalni iznos sredstava koji se dodeljuje po jednoj prijavi jeste 1.000.000 dinara.
Pogledajte više OVDE.

eKapija

Možda Vam se svidi i