Koncert kamernog muzičkog sastava „Lightzone“ VIDEO

Od strane Ozon
0 komentar

Nađa Ordagić, Nikolina Mocić i Selena Petrović, koje čine sastav  LIGHTZONE, sa prijateljima napravile su sjajan koncert Na Velikoj sceni pozorišta „Dobrica Milutinović“.

Devojke iz sastava Lightzone pevanjem se bave od svoje treće godine, kao članovi dečjeg hora „Vivak“, a kasnije „PopRock Vivak“. Tu su razvijale i ljubav prema glumi, pozorištu. Iza njih je veliki broj muzičkih predstava za decu, puno gostovanja, festivala i nagrada. U njihovom repertoaru se nalazi pop, rok, filmska, starogradska, izvorna i klasična muzika. Duhovnu muziku izvode podjednako kvalitetno i nadahnuto, a ljubav prema njoj su razvijale kroz Dečji crkveni hor „Blagoslov“. Velika su podrška Gradskom dečjem horu „Art Kids“, Centra za kulturu „Sirmiumart“. Za ovaj koncert su, uz podršku prijatelja, pripremile širok repertoar koji će, sasvim sigurno, iznenaditi i obradovati publiku.

Program je  organizovao  Centar za kulturu „Sirmiumart“.

Pratite nas na našoj FacebookInstagram stranici i Twitter nalogu.

Vreme za novogodišnje čestitke! Čestitajte i Vi na stranici Ozon media! U ovom prazničnom mesecu puni smo dobrih osećaja, želja i poruka. Kako želimo svojim najbližima sve najbolje, tako ne treba da  zaboravimo i naše poslovne partnere, kupce… građane. Nova godina i Božić idealno su vreme da se zahvalimo našim poslovnim partnerima na saradnji, ukazanom poverenju i da im poželimo puno uspeha u radu.

Info redakcija@ozon.rs ili telefonom: 064 659 57 66

„TEKST JE OBJAVLJEN U SKLOPU PROJEKTA “ KULTURA JE NEOGRANIČENA- OSNAŽIVANJE MITROVAČKE UMETNIČKE SCENE” KOJI JE SUFINANSIRAN IZ BUDŽETA GRADA SREMSKA MITROVICA – GRADSKA UPRAVA ZA OBRAZOVANJE,KULTURU I SPORT. STAVOVI IZNETI U PODRŽANOM MEDIJSKOM PROJEKTU NUŽNO NE ODRAŽAVAJU STAVOVE ORGANA KOJI JE DODELIO SREDSTVA.“

Možda Vam se svidi i