KOMUNALIJE: Vreme je da Spomen park zablista

Od strane Ozon
1 komentar

Lepo vreme je stiglo i radnici iz Javnog komunalnog preduzeća “Komunalije” počeli su sa temeljnim sređivanjem Spomen parka.

Gradsko zelenilo do sada nije obavljalo ovako detaljne radove, rekla je Tamara Milković, referent za odnose sa javnošću JKP „Komunalije.

“Ono što mi radimo već par nedelja unazad i što će nam ostati zadatak do 15. marta jeste izuzetno veliki posao na prostoru Spomen parka. Do sada naše Gradsko zelenilo nije obavljalo ovako detaljne radove, ovo nije samo uređenje Spomen parka nego i sanitarno higijenske mere, odnosno seča svih osušenih starih stabala kako bi se poboljšao kvalitet zelenila ovde na ovim prostorima. Takođe i žbunaste vrste, kao što su juni i perosi koji godinama nisu održavani. Došlo je vreme da Spomen park zablista, takođe je u planu novo ozelenjavanje i postavljanje novog mobilijara. Mi želimo da ovo bude jedna prelepa zelena oaza u našem gradu i smatramo da nije dovoljno iskorišćena što se tiče samih posetilaca, škola, ovo može biti jedna velika edukativna učionica.” rekla je Tamara Milković.

You may also like

1 komentar

Komentari su zatvoreni.