Kako teče vakcinacija u Sremu

Od strane Ozon
0 komentar

Sledeći u procesu imunizacije i domovi zdravlja u Sremskoj Mitrovici.

Direktorka ZZJZ Sremska Mitrovica Nada Zec, navela je da je Zavod iskontrolisao i sproveo nadzor nad vakcinacijama u dva staračka doma, Dom za stara lica u Šidu i Sremskoj Mitrovici, takodje i zdravstvene radnike u Opštoj bolnici Sremska Mitrovica. Vakcinacija je uradjena i u domu za stara lica u Banovcima, zdravstveni radnici u domovima zdravlja Irig, Ruma, Pećinci kao i korisnici usluga, pacijenti i zaposleni u specijalnoj bolnici Stari Slankamen.
– Vakcinacija se sprovodi po utvrdjenoj dinamici po svim iskazanim potrebama i do sada nije bilo nikakvih problema sa vakcinacijom, rekla je dr. Nada Zec.

“Doze vakcina stižu kontinuirano, do sada smo uradili oko 400 doza, danas očekujemo treću tranžu doza, to je proces koji traje i koji je vezan za potrebe koje imamo i koje sprovodimo. Procenat realizacije je 100%, što znači da ono što je bilo u planu već je odradjeno sa današnjim danom.” dodaje Zec.

Danas i sutra se završava imunizacija u Irigu, Rumi i Pećincima, nakon toga sledi imunizacija u Domu zdravlja Sremska Mitrovica.

Možda Vam se svidi i