Kako smo jedva dočekali, nismo se baš pokazali

Od strane Ozon
2 komentari

Sremskomitrovački ugostitelji spremno su dočekali popuštanje mera.  Sve bašte lokala bile su spremne za otvaranje već pre 8 časova.

Dan je osvanuo sunčan, ali tokom dana zbog vetra je bilo prilično hladno, pa je i to možda razlog da, iako su svi pričali kako su se uželeli da popiju kafu u omiljenom kafiću, danas po kafićima u gradu i nema neke gužve.

Bašte kafića u centru koje obasjava sunce uglavnom su mogle da se pohvale popunjenim stolovima u toku prepodneva, dok one koje su u hladu bile su danas skoro potpuno prazne.

Od jutros u 6 sati na snagu su stupile nove relaksirane mere protiv korona virusa, pa je radno vreme objekata i ustanova, kojima je rad sada dozvoljen, od 6 do 22 časa.

Možda se polako privikavamo ali i poštujemo mere, pa će sa povećanjem spoljne temperature bašte biti ponovo pune već za vikend, jer su očekivane temperature za vikend koji je pred nama i preko 18 stepeni.

You may also like

2 komentari

Dragan 05.04.2021. - 10:48 pm

Sta ste slikali Monami kafic do drzi gazda koji je inspektor u komunalnoj i samo on radi i kada sme i kada ne sme. A ostali pored njega ne smeju smesno.

Ozon 05.04.2021. - 10:52 pm

Greska, kafic je promenio vlasnika.

Komentari su zatvoreni.