Sremska Mitrovica- U organizaciji “Sirmium Arta” održaće se muzički program pod nazivom “Kad sat zazvoni”.

Vokalni solisti Aleksandra Padrov, Hajrudin Durmanović i Ljiljana Janković u anfiteatru Gradskog parka, predstaviće publici muzičko i poetsko putovanje u prošlost.

Početak je zakazan za 21 sat, u četvrtak 22. jula.

Sedamdesete i osamdesete godine prošlog veka, obeležile su odrastanje i mladost mnogih, ostavile veliki trag i lepa sećanja. Danas ih se često, uz nostalgiju, oni prisećaju, kroz priče, uspomene, anegdote, gledajući fotografije, slušajući muziku… Iako mnogo toga iz vremena postojanja bivše Jugoslavije više nema, muzika i pesma i dalje ostaju ono što postoji i što može uvek da spaja i okuplja sve one kojima je sve to izuzetno značilo. 

Nošeni željom i voljom da i ovog leta ponovo zazvoni sat i pozove nas da zaplovimo muzičkim vodama iz tog vremena, vokalni solista Aleksandra Padrov, Hajrudin Durmanović i Ljiljana Janković  podsetiće nas pesmom, muzikom i pričom na deo jedne takve lepe mladosti. Ovo nostalgično muzičko putovanje u prošlost biće ispunjeno hitovima iz pomenutog perioda, a na radost i zadovoljstvo mnogih, piše u saopštenju “Sirmium Arta”

Možda Vam se svidi i