Još jedan tmuran vikend. Šta Mitrovčani mogu da izaberu ovog vikenda?

Od strane Ozon
0 komentar

Stigao je i taj dan- petak.

Treba izdržati ove tmurne decembarske dane, ali ako ništa drugo smeši nam se vikend. Neko će iskoristiti vikend za druženje a neko za spavanje- odmor.

Vreme

Danas oblačno sa snegom. Uveče i tokom noći oblačno i hladno. U subotu meteorolozi najavljuju kišu a u nedelju ponovo sneg.

Ako imate malu decu iskoristite da prošetate do biblioteke, koja je za subotu pripremila kreativne radionice za decu „od A do Š“ od 11,00 do 12,00 časova.

U pozorištu „Dobrica Milutinović“,  takođe subota,  ALADIN I ČAROBNA LAMPA,  predstava za decu u 12:00 časova. Ulaz: 300 dinara

Aladin je siromašan ali lep mladić, pošten i dobre naravi, kome se jednog dana dogodi čudo, odnosno dva. Igrom slučaja pronalazi čarobnu lampu u kojoj živo dobroćudni, svemogući, duh i slučajno susreće prelepu princezu Jasminu, u koju se zaljubljuje. Nevolja je u tome što princezin otac želi da uda svoju kćer za kraljevića, a ne za siromačnog mladića.

U Sremskoj Mitrovici će se i ove godine održati tradicionalni 33. Međunarodni turnir u malom fudbalu. Ovog vikenda neko će se odlučiti da prijavi svoju ekipu za takmičenje. Daa vas podsetimo pijave ekipa za učešće na turniru traju do srede, 22. decembra, a izvlačenje parova zakazano je za isti dan u 19 časova u maloj sali PSC „Pinki“.

Izlazak

Fragment bar večeras ima svirku. Ako imate kovid propusnicu, večeras možete slušati sa društvom grupu Backstage i dj Basca.

Ako ste za mirno veče, uz večeru, za ovaj vikend predlažemo restoran Diana, ili Tabasko splav, gde možete uživati u toku dana na prelep pogled na Savu, koja je uvek lepa bez obzira na tmuran vikend pred nama.

A ako volite kafansku živu svirku, tu je Rubin.

Možda Vam se svidi i

Reset password

Enter your email address and we will send you a link to change your password.

Get started with your account

to save your favourite homes and more

Sign up with email

Get started with your account

to save your favourite homes and more

By clicking the «SIGN UP» button you agree to the Terms of Use and Privacy Policy
Powered by Estatik