Još jedan tmuran vikend. Šta Mitrovčani mogu da izaberu ovog vikenda?

Od strane Ozon
0 komentar

Stigao je i taj dan- petak.

Treba izdržati ove tmurne decembarske dane, ali ako ništa drugo smeši nam se vikend. Neko će iskoristiti vikend za druženje a neko za spavanje- odmor.

Vreme

Danas oblačno sa snegom. Uveče i tokom noći oblačno i hladno. U subotu meteorolozi najavljuju kišu a u nedelju ponovo sneg.

Ako imate malu decu iskoristite da prošetate do biblioteke, koja je za subotu pripremila kreativne radionice za decu „od A do Š“ od 11,00 do 12,00 časova.

U pozorištu „Dobrica Milutinović“,  takođe subota,  ALADIN I ČAROBNA LAMPA,  predstava za decu u 12:00 časova. Ulaz: 300 dinara

Aladin je siromašan ali lep mladić, pošten i dobre naravi, kome se jednog dana dogodi čudo, odnosno dva. Igrom slučaja pronalazi čarobnu lampu u kojoj živo dobroćudni, svemogući, duh i slučajno susreće prelepu princezu Jasminu, u koju se zaljubljuje. Nevolja je u tome što princezin otac želi da uda svoju kćer za kraljevića, a ne za siromačnog mladića.

U Sremskoj Mitrovici će se i ove godine održati tradicionalni 33. Međunarodni turnir u malom fudbalu. Ovog vikenda neko će se odlučiti da prijavi svoju ekipu za takmičenje. Daa vas podsetimo pijave ekipa za učešće na turniru traju do srede, 22. decembra, a izvlačenje parova zakazano je za isti dan u 19 časova u maloj sali PSC „Pinki“.

Izlazak

Fragment bar večeras ima svirku. Ako imate kovid propusnicu, večeras možete slušati sa društvom grupu Backstage i dj Basca.

Ako ste za mirno veče, uz večeru, za ovaj vikend predlažemo restoran Diana, ili Tabasko splav, gde možete uživati u toku dana na prelep pogled na Savu, koja je uvek lepa bez obzira na tmuran vikend pred nama.

A ako volite kafansku živu svirku, tu je Rubin.

Možda Vam se svidi i