Jesenji ciklus nagradne igre Uzmi račun i pobedi 2021. počinje 18. septembra

Od strane Ozon
0 komentar

Prvo izvlačenje drugog, jesenjeg kruga nagradne igre „Uzmi račun i pobedi 2021“, biće održano u subotu, 18. septembra u 18 časova, uz direktan prenos na prvom programu Radio televizije Srbije, objavila je danas Vlada Srbije.

Nakon pauze od nekoliko meseci, nagradna igra koja se pokazala, kako je istaknuto, kao odlično sredstvo u podizanju svesti građana o značaju borbe protiv sive ekonomije, nastavlja se kroz šest jesenjih izvlačenja.

Precizirano je da građane očekuju vredne nagrade – 30 automobila FIJAT 500L i osam stanova u Beogradu – sedam u naselju Zemunske kapije i glavna premija, stan u Beogradu na vodi.

U nagradnoj igri koju organizuje Vlada Srbije, uz podršku NALED-a, pravo učešća imaju građani koji pošalju koverte sa 10 fiskalnih računa ili 10 slipova, ne starijih od 1. aprila 2021. sa minimalnim pojedinačnim iznosom od 100 dinara.

Fiskalne račune i slipove ne treba mešati u istoj koverti.

Na poleđini koverte neophodno je napisati ime i prezime, adresu iz ličnih dokumenata i kontakt telefon dok je na drugoj strani dovoljno napisati „Uzmi račun i pobedi 2021“.

Pravo učešća imaju svi punoletni građani Srbije, dok je slanje koverata potpuno besplatno.

Podseća se da je tokom leta, između dva kruga nagradne igre, sve vreme bilo dozvoljeno slanje računa i slipova, tako da trenutni broj pristiglih koverata premašuje 6,5 miliona.

Sve koverte, poslate od 15. aprila ove godine, učestvuju u svim izvlačenjima i tokom jeseni.

Izvor: danas.rs

Možda Vam se svidi i