Humanitarna akcija prikupljanja namirnica za stare i nemoćne

Od strane Ozon
0 komentar

Humanitarna akcija udruženja „Osmeh za Mitrovicu“ prikupljanja osnovnih životnih namirnica biće organizovana u subotu, 13. februara u vremenskom periodu od 10:00 do 12:00 časova u prosorijama Doma kulture u Mačvanskoj Mitrovici.

Tako prikupljene namirnice biće podeljene u saradnji sa centrom za Socijalni rad i sa Mesnim zajednicama starim ljudima, onima koji žive sami, koji nemaju dovoljno sredstava za život, oni koji imaju male penzije ili nemaju penzije.

Građani će predstojećeg vikenda, moći da namirnice , poklone u te svrhe u prosorijama Doma kulture u Mačvanskoj Mitrovici.

Humanitarno udruženje građana “Osmeh za Mitrovicu” iz Sremske Mitrovice, koje je pokrenulo humanitarne akcije još prošle godine, predhodnu akciju ovo udruženje, uspešno je završilo u Salašu Noćajskom, u vidu prikupljanja pomoći za stare i nemoćne u Salašu Noćajskom.

Udruženje se bavi prikupljanjem svih vrsta pomoći u vidu donacija za pretežno bolesne i starije osobe koje žive same, bez dece ili bližih rođaka, a najčešće su i korisnici socijalne pomoći. Veliki broj njih živi u teškim materijalnim uslovima. Udruženje osnovano 11.12.2020, a predsednik udruženja je Dušanka Stanković.

Možda Vam se svidi i