Gradonačelnica Svetlana Milovanović: Potpisan ugovor za dogradnju fiskulturne sale u OŠ Jovan Popović u Sremskoj Mitrovici, u vrednosti od 73 milona dinara

Od strane Ozon
0 komentar

Predsednik Pokrajinske vlade Igor Mirović uručio je ugovore predstavnicima 24 lokalne samouprave za finansiranje i sufinansiranje infrastrukturnih projekata u oblastima saobraćajne infrastrukture, vodosnabdevanja i zaštite voda, lokalnog i regionalnog ekonomskog razvoja, osnovnog obrazovanja i vaspitanja i razvoja sporta.

Reč je o projektima koji će biti realizovani zajedno sa lokalnim samoupravama, a od ukupnog iznosa sredstava Pokrajinska vlada je preko Uprave za kapitalna ulaganja AP Vojvodine obezbedila gotovo 3,3 milijarde dinara.

Gradonačelnica Sremske Mitrovice, potpisala je ugovor za dogradnju fiskulturne sale u OŠ Jovan Popović u Sremskoj Mitrovici, u vrednosti od 73 milona dinara.

Juče je potpisan ugovor u AP Vojvodini na ime fonda za kapitalna ulaganja Vojvodine, za  rekonstrukciju sale u Popovićevoj školi obezbedjena su novčana sredstva u iznosu od 73 miliona dinara za šta smo i konkurisali. Ukupna vrednost za rekonstrukciju ove sale koja je potrebna iznosi 106 miliona dinara tako da je Grad obezbedio još 33 miliona dinara kako bi se izvršila rekonstrukcija sale za fizičko  što podrazumeva povezanost sa školom Jovan Popović, biće odradjeni kabineti za nastavnike za fizičko kao i svlačionice za decu. Kada se rekonstruiše čitava sala i oprema potrebna za izvodjenje fizičkog, zajedno sa njihovim terenima, teniskim i fudbalskim, činiće jedan lep sportsko rekreativni kompleks.” rekla je gradonačelnica Svetlana Milovanović.

Možda Vam se svidi i