Gradonačelnica ispratila medicinske radnike na zasluženi odmor

Od strane Ozon
0 komentar

Sremska Mitrovica- Danas je krenula prva tura zdravstvenih radnika put Soko Banje na zasluženi odmor posle više od godinu dana konstantne borbe sa virusom COVID19.

Gradska uprava je donela idluku da uputi  zdravstvene radnike na odmor, i to one, koji su konstantno  deo Kovid timova, za svo vreme trajanja epidemije korona virusom.

Gradonačelnica Svetlana Milovanović ispratila je prvu grupu medicinskih radnika, koji su krenuli na odmor u organizaciji GU i Kazneno-popravnog zavoda Sremska Mitrovica.

“Ovo je prva grupa koja odlazi na odmor, a smenjivaće ss na pet dana, tako da će do kraja meseca još pet grupa krenuti na odmor. Medicinski radnici koji su trenutno u imunizaciji, naknadno će biti obuhvaćeni i biće i za njih organizovan ivakav odmor”, rekla je Milovanović.

Na odmor će otići zaposleni zdravsteni radnici iz Opšte bolnice, Doma zdravlja, ZZJZ i volonteri koji svakodnevno pomažu na punktovima za imunizaciju. 

Odmor za zaposlene inicirao je, organizovao i obezbedio Grad Sremska Mitrovica, uz logističku podršku Kazneno-popravnog zavoda Sremska Mitrovica. Medicinskim radnicima je omogućen  odmor u Soko Banji, hotelu Moravica (u vlasništvu KPZ), sa obezbeđenim prevozom, smeštajem i ishranom, u trajanju od pet dana.

Možda Vam se svidi i