Golman Radničkog još uvek u bolnici, sledeća utakmica protiv Dobanovaca

Od strane Ozon
0 komentar

Radnički iz Sremske Mitrovice nakon poraza u prošlom kolu od Žarkova iz Beograda pokušaće na domaćem terenu u sredu 22.09. da popravi svoj rezultat i dođe do tri boda.

Utakmica startuje u 16:00 časova a karta se može kupiti pred početak utakmice na blagajni stadiona.

Trener Radničkog Dragan Perišić danas na konferenciji za medije rekao je da je i pored poraza na prošloj utakmici zadovoljan igrom svoje ekipe kao i njihovim zalaganjem na terenu.

Perišić naglašava da se u sredu ide po sva tri boda i da je gol najbitniji.

Trener se dotakao situacije sa utakmice protiv Žarkova i strašne povrede koja je zadesila golmana Stefanovića na debitantskoj utakmici

„Na vezi smo sa njegovom porodicom, hvala Bogu operacija je prošla uspešno, sledeća tri dana nakon operacije služe da se njegov organizam adaptira na sve to. Nije prijatno, on dečko i njegova porodica prolaze kroz svašta, to samo oni znaju, ja hoću da kažem da je on za ova dva dana i tih 30 minuta na utakmici pokazao koliko iskustva ima i koliko unosi mirnoću u ekipu, nismo to očekivali od njega, svi smo uz njega, da se oporavi, da se njegova porodica smiri, svi igrači su zvali, raspitivali se. Nismo bili svesni ozbiljnosti povrede i želimo mu brz oporavak, doživeo je nesrećan slučaj i to ne želimo nikom.“ rekao je Perišić.

Radnički protiv Dobanovaca ima pozitivan skor, jednu nerešenu utakmicu i jednu pobedu od 2:1.

Možda Vam se svidi i