Fejsbuk menja ime u Meta

Od strane Ozon
0 komentar

Izvršni direktor Fejsbuka Mark Zakerberg danas je predstavio niz novih koncepata, a najavio je i da će kompanija promeniti ime u Meta.

Društvena mreža će i dalje zadržati ime, te će od sada firma Meta biti vlasnica tri velika brenda: Fejsbuka, Instagrama i Vocapa. 

Verujem da je Meta sledeče poglavlje interneta, kao i za našu kompaaniju. Razmišljao sam mnogo o tome, šta ovo znači za našu kompaniju, i ko smo mi dok idemo na ovo putovanje. Znam da će neki ljudi reći da ovo nije vreme za fokusiranje na budućnost i ja sam želim da naglasim da postoje važna pitanja na kojima sada treba raditi. Uvek će ih i biti“, rekao je Zakerberg tokom konferencije o virtuelnoj i proširenoj stvarnosti. 

Kazao je da nije siguran da će za mnoge ljude ikada biti dobro vreme da se usredsrede na budućnost. 

  • Ali takođe znam da ima i puno vas koji se osećate isto kao i ja. Živimo za ono što gradimo. Iako grešimo, nastavljamo da učimo i gradimo i idemo napred, rekao je Zakerberg.

Promena imena se ne odnosi na pojedinačne platforme, kao što su Fejsbuk, Instagram i Vocap, već samo na matičnu kompaniju koja ih poseduje.

Welcome to Meta | About Facebook

Možda Vam se svidi i